Skip to main content

Αρπαγή ανήλικης:Στη φυλακή η 33χρονη-«Καμία ερωτική έλξη για το παιδί»

Στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας.

Στη φυλακή οδηγείται η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μετά την απολογία της, η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας. Υπενθυμίζεται ότι μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε τη βαραίνουν κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, μεταξύ των οποίων αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να τα μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του δικηγόρου της Βασίλη Νουλέζα, η 33χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι "δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη και σε καμία περίπτωση για ανήλικα παιδιά".

Παράλληλα, όπως μετέδωσε μέσω Facebook κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο κ. Νουλέζας, η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι επιλέγει ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από αυτήν.

"Ετσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα", φέρεται να είπε η κατηγορούμενη ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ παράλληλα φέρεται να πρόσθεσε πως ήταν θολωμένη σε μια κατάσταση που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει.

"Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη όταν διάβασα σε site ότι η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου, πανικόβλητη για να μην εντοπισθώ..", φέρεται ακόμα να είπε απολογούμενη η 33χρονη.