Skip to main content

Άρπαξαν την τσάντα με τις συντάξεις από ταχυδρόμο στην Ημαθία

Περιείχε περίπου 5.000 ευρώ - Πρόκειται για το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε διάστημα περίπου δύο μηνών στην περιοχή

Στόχος ληστών έγινε ταχυδρομική διανομέας, η οποία μετέφερε χρήματα για πληρωμή συντάξεων στην Ημαθία. Πρόκειται για το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε διάστημα περίπου δύο μηνών στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το πρωί. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες πλησίασε την 52χρονη ταχυδρόμο την ώρα που περπατούσε και τότε ο συνοδηγός βγήκε από το Ι.Χ., την αιφνιδίασε και της άρπαξε την ταχυδρομική τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα για πληρωμή συντάξεων. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν. Σύμφωνα με την εκτίμηση της ίδιας της ταχυδρόμου, το χρηματικό ποσό που περιείχε η τσάντα ήταν περίπου 5.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πριν από δύο μήνες, στις 23 Απριλίου, μία 44χρονη ταχυδρομική διανομέας είχε πέσει θύμα μαφιόζικης ληστείας επίσης στην Ημαθία. Οι δράστες είχαν αρπάξει τότε τσάντα που περιείχε 15.000 ευρώ, ποσό το οποίο επίσης προοριζόταν για πληρωμή συντάξεων.