Skip to main content

Αρραγή ενότητα για τα εθνικά θέματα ζήτησε ο Παυλόπουλος

Ακόμη και όταν διαφωνούμε οφείλουμε στο τέλος να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας θέματα, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Tην ανάγκη υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων «με αρραγή ενότητα» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η ‘Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας’ και οι αποφάσεις που ελήφθησαν τότε μας αφήνουν ως ιστορική παρακαταθήκη το δίδαγμα: Ακόμη και όταν διαφωνούμε -και οι διαφωνίες είναι απολύτως θεμιτές σε κάθε πραγματική Δημοκρατία- οφείλουμε στο τέλος, και με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας θέματα και να επιδιώκουμε την επίτευξη των εθνικών μας στόχων με αρραγή ενότητα και με μόνο γνώμονα το γνήσιο συμφέρον της πατρίδας, του λαού μας και του έθνους μας» ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος, σε δήλωσή του από το Αίγιο μετά από την παρέλαση για τον εορτασμό της επετείους της «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας».

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο μνημείο των Ηρώων, όπου κατέθεσε στεφάνι.