Skip to main content

Άρσεναλ: «Από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία μας»

Οι «κανονιέρηδες» εξέδωσαν ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι η διαμορφωθείσα κατάσταση λόγω του κορωνοϊού θέτει υπό πίεση το μοντέλο λειτουργίας τους.

Με τη φράση «είναι μία από τις πλέον δύσκολες περιόδους των σχεδόν 134 χρόνων της ιστορίας μας», η Άρσεναλ περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια κατά τη διάρκεια της αναστολής δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Γνωρίζουμε ότι η κρίση θα περάσει και η κανονικότητα θα επιστρέψει, αλλά δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα σχετικά με το χρονικό πλαίσιο. Η πιθανή επίδραση στα έσοδά μας, θέτει υπό πίεση το μοντέλο λειτουργίας μας», προσθέτει ο αγγλικός σύλλογος σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι «κανονιέρηδες» επισημαίνουν ότι θα συνεχίσουν να πληρώνουν κανονικά τους διοικητικούς υπαλλήλους της και ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα αναστολής συμβάσεων, καθώς και ότι θα συνεχίσουν να πληρώνουν ως το τέλος Μαΐου, το έκτακτο προσωπικό που κανονικά εργάζεται τις ημέρες των αγώνων.

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, οι Λονδρέζοι αναφέρουν απλώς ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις για τις περικοπές στις αποδοχές τους.

Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, αποκάλυψαν ότι οι παίκτες της Άρσεναλ δεν δέχονται τις μειώσεις που τους έχουν προταθεί και η σημερινή ανακοίνωση δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα αυτά, αρκούμενη να επισημάνει ότι οι συζητήσεις είναι ιδιωτικές και δεν μπορεί να προβεί σε περαιτέρω σχόλια.