Skip to main content

Αρτέτα: Ξέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος

«Γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό που θα έχουμε αύριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ.

Ως μια πρόκληση χαρακτήρισε ο Μίκελ Αρτέτα την ευρωπαϊκή διασταύρωση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό υπογραμμίζοντας πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος γνωρίζει τα πάντα τόσο για τους Πειραιώτες όσο και τις συνθήκες που θα επικρατούν αύριο στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός των Λονδρέζων:

Για τη διαχείριση στην Ευρώπη: «Είναι άλλη μια πρόκληση για εμάς. Γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό που θα έχουμε αύριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την εμπειρία του Παπασταθόπουλου: «Ξέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό και τι θα συναντήσουμε εδώ».

Για την περσινή πορεία: «Κάθε χρόνο η διοργάνωση είναι διαφορετική. Ο στόχος όμως είναι ο ίδιος και αυτή είναι η νοοτροπία με την οποία θα παίξουμε».

Για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχω παρακολουθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Είναι τόσο συνηθισμένος να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας».

Για τον Γκεντουζί: «Απλά κάνω την επιλογή μου όσον αφορά το πώς προπονούνται, παίζουν και συμπεριφέρονται οι παίκτες».

Για το ροτέισον: «Είχαμε διάλειμμα δυο εβδομάδων. Παίξαμε ένα ματς, έτσι αύριο θα βάλω την ομάδα που θεωρώ καλύτερη».

Για το τι περιμένει από τον Ολυμπιακό: «Παίζουν ομαδικά και έχουν ξεκάθαρο πλάνο για το τι πρέπει να κάνουν. Δεν παίζουν σε σχέση με τον αντίπαλο. Αυτό μου αρέσει περισσότερο».