Skip to main content

ARVAL HELLAS: Δωρεά οχημάτων για τις έκτακτες ανάγκες λόγω κορωνοϊού

Τα οχήματα θα αξιοποιηθούν για την οργάνωση δικτύου άμεσης επέμβασης γιατρών που θα πραγματοποιούν κατ’ οίκον επίσκεψη σε πολίτες.

Η εταιρεία ARVAL HELLAS στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την Ελλάδα λόγω της πανδημίας του COVID-19, διέθεσε δωρεάν για τους επόμενους μήνες, 10 οχήματα στην Γενική Γραμματεία Πολίτικής Προστασίας και στην Περιφέρεια Αττικής

Σκοπός της πράξης, η ενίσχυση της Γενικής Γραμματείας για διευκόλυνση έκτακτων αναγκών , παράλληλα η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα αξιοποιήσουν τα οχήματα για την οργάνωση δικτύου άμεσης επέμβασης γιατρών που θα πραγματοποιούν  κατ’ οίκον επίσκεψη σε πολίτες που ζητούν βοήθεια μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους φορείς και το δύσκολο έργο τους , καθώς και έντονου συναισθήματος αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας, η εταιρεία αποφάσισε να σταθεί αρωγός στην αλυσίδα βοηθείας και να υποστηρίξει το έργο του κρατικού μηχανισμού.

«Άνθρωποι και εταιρείες αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας και βρίσκονται αδιάκοπα σε πλήρη αλληλεπίδραση και αλληλεξάρτηση.

Η εταιρεία ARVAL HELLAS με πλήρη συναίσθηση της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, αποφάσισε να συμμετάσχει στην αξιέπαινη προσπάθεια της πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, προσφέροντας στην Υπηρεσία πολιτικής Προστασίας και στην Περιφέρεια Αττικής, 10 αυτοκίνητα ως εργαλεία για την ανάπτυξη ενός δικτύου άμεσης επέμβασης ιατρών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Οι συνεργάτες μου και εγώ αισθανόμαστε υπερήφανοι να συμμετέχουμε σε ένα σημαντικό κίνημα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε αυτό το κρίσιμο διάστημα», δήλωσε γενικός διευθυντής της εταιρείας Άκης Λιούνης.

Ποια είναι η ARVAL

Η Arval αποτελεί τον ειδικό στη λειτουργική  μίσθωση οχημάτων (1,3 εκατομμύρια μισθωμένα οχήματα παγκοσμίως στα τέλη Δεκεμβρίου 2019) και διαθέτει νέες λύσεις κινητικότητας. Κάθε μέρα, οι 7.000 εργαζόμενοι της Arval, στις 30 χώρες παρουσίας της, αγωνίζονται με πάθος για την εκπλήρωση της υπόσχεσης της Arval: να προσφέρουν σε όλους τους πελάτες της - μεγάλες διεθνείς εταιρείες, μικρότερες επιχειρήσεις ή πελάτες λιανικής (συμπεριλαμβάνοντας και ιδιώτες), ευέλικτες λύσεις προκειμένου να πραγματοποιούν τα ταξίδια τους απρόσκοπτα και βιώσιμα.

H Arval είναι ιδρυτικό μέλος της Element-Arval Global Alliance γεγονός που την καθιστά παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης στόλου, διαθέτοντας 3 εκατομμύρια οχήματα σε 50 χώρες. Η Arval ιδρύθηκε το 1989 και ανήκει εξολοκλήρου στην BNP Paribas. Εντός του Ομίλου, η Arval ανήκει στον τομέα δραστηριότητας και υπηρεσιών Λιανικής Τραπεζικής.