Skip to main content

Αρβανιτίδης: ΚΙΝΑΛ και Βενιζέλος προεκλογικά στην ίδια πλευρά

«H πρόεδρος επέλεξε ότι έπρεπε δια του ψηφοδελτίου επικρατείας να διευρύνει τις κοινωνικές ομάδες στις οποίες απευθυνόμαστε», ανέφερε ο βουλευτής.

«Ποια σοβαρότητα είναι αυτή που υπαγορεύει αυτό το χειρισμό» διερωτήθηκε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης σε τοποθέτηση του στο radio North  αναφερόμενος στις αλλαγές που προωθούνται στον κώδικα ποινικής δικονομίας και τις διατάξεις που τελικά δεν τροποποιούνται.

Ο κ. Αρβανιτίδης πρόσθεσε «οι θεσμοί έχουν ξεχειλώσει, η διαδικασία η νομοθετική έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτά όλα είναι υπερβολές που δεν έχει ανάγκη η χώρα. Η χώρα έχει ανάγκη από συναίνεση. Αυτές είναι κινήσεις μιας κυβέρνησης η οποία απέρχεται».

Αναφερόμενος στην επιλογή της προέδρου Φώφης Γεννηματά να μην συμπεριλάβει τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας ο κύριος Αρβανιτίδης τόνισε «η πρόεδρος επέλεξε ότι έπρεπε δια του ψηφοδελτίου επικρατείας να διευρύνει τις κοινωνικές ομάδες στις οποίες απευθυνόμαστε. Στα ψηφοδέλτια επικρατείας μπαίνουν πρόσωπα τα οποία δείχνουν στην κοινωνία τι εννοείς για την επόμενη περίοδο.Αυτή ήταν η επιλογή της. Σεβαστή δική της αρμοδιότητα είναι».

Επιχειρόντας μια πρόβλεψη για την στάση που θα κρατήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος , ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ δήλωσε «στις επόμενες ημέρες θα δείτε και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι και ο κύριος Βενιζέλος θα είναι στην ίδια πλευρά».