Skip to main content

Αρβανιτίδης: Ο Καλαϊτζίδης δεν με αφήνει να πάρω τον Άρη

Για το ενδιαφέρον του υιού του να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Αρβανιτίδης.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» για το ενδιαφέρον του υιού του να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την αθωωτική απόφαση:

«Αποτελεί μια δικαίωση για εμένα και την ομάδα. Ο κόσμος καταλαβαίνει κανονικά πλέον τι παίχθηκε. Δημιουργήθηκαν κάποια θέματα, τα οποία σκηνοθετήθηκαν. Υπάρχει μια κόντρα Μαρινάκη – Μελισσανίδη και βρέθηκαν κάποιοι να σιγοντάρουν και έτσι παίχθηκε αυτό που παίχθηκε. Υπήρξαν ψευδομαρτυρίες, πήρε τεράστια έκταση κάτι που δεν έγινε, διοχετεύθηκε μέσω των ΜΜΕ, όμως, στο τέλος έλαμψε η αλήθεια και θα λάμψει και στα ποινικά δικαστήρια.

Ήθελαν να χτυπήσουν τον Μαρινάκη. Από εκεί ξεκινάει. Αρχικά πήγε ο Μελισσανίδης και κατέθεσε κάποια πράγματα. Μετά έρχεται ο Καλαϊτζίδης και λέει ότι είπε ο Λαναρής στους παίκτες αυτά που του καταλογίζουν. Από εκεί ξεκινούν όλα. Έχουμε καταθέσει ήδη μηνύσεις και αγωγές. Ο Καλαϊτζίδης τα έχει βρει με τον Μελισσανίδη. Μέσω τρίτων διατείνεται πως είναι φίλος του Μελισσανίδη και προσπαθεί να πετύχει κάποια πράγματα. Ο Καλαϊτζίδης έχει το κίνητρο από το να με αποτρέψει να πάρω τον Άρη».

Για το ενδιαφέρον του για τον Άρη:

«Ήθελα να πάρω τον Άρη, αλλά σήμερα δεν μπορώ γιατί έχω το απαγορευτικό. Ενδιαφέρεται, όμως, ο γιος μου. Μαθαίνω ότι κατέθεσε μια σοβαρή πρόταση, την οποία, βέβαια, θα κρίνουν οι άνθρωποι του Άρη. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορείς να παίξεις μαζί του. Άσχετα αν τον κατάντησαν ομάδα ενός χωριού. Έχει ιστορία και είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Όπου και να πας βλέπεις μια μεγάλη αγωνία στον κόσμο».

Για την πρόταση του υιού του:

«Μαθαίνω ότι ο Νίκος μαζί με τους συνεργάτες του έχουν κάνει ενέργειες για την ομάδα σε περίπτωση που παίξει στην Football League. Από ότι ξέρω έχουν κάνει ενέργειες για προπονητή, παίκτες και για την προετοιμασία της ομάδας».

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής στη Γ’ Εθνική:

«Νομίζω ότι και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το ενδιαφέρον και τα παιδιά θα το δείξουν και στην πρόταση που θα το καταθέσουν. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι ο Άρης θα είναι στη Γ’ Εθνική. Το λέω σαν μια προσωπική αίσθηση».

Για το μπάτζετ:

«Δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα. Στην Βέροια είχαμε από τα μικρότερα μπάτζετ. Πηγαίναμε καλά, είχαμε έσοδα και πληρώσαμε στο δημόσιο φόρους για αυτά. Δεν κάνουν τα χρήματα τις ομάδες. Οπωσδήποτε βοηθούν αλλά δεν κάνουν τις ομάδες».

Για τον Καλαϊτζίδη:

«Ο άνθρωπος αγωνίστηκε για την ομάδα πέρσι, όμως απέτυχε εκ του αποτελέσματος από την στιγμή που ο Άρης δεν μπόρεσε να ανεβεί από την Γ’ Εθνική στη Β’. Για τον Άρη μιλάμε. Όχι τον Άρη Ακροποτάμου».

Για το τιμ των συνεργατών του υιού του:

«Είναι Θεσσαλονικείς που δεν ασχολήθηκαν ποτέ παραγοντικά με τον Άρη. Είναι φίλοι της ομάδας».

Για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του υιού του:

«Είναι γνωστά τα αισθήματά του για τον Άρη, είναι φίλαθλος του Άρη, του αρέσει το κίτρινο μαύρο. Και εμένα μου αρέσει το κίτρινο μαύρο».

Για το πότε κατατίθεται η πρόταση:

«Μαθαίνω ότι θα κατατεθεί αύριο».

Για την διαδικασία επιλογής από τον Ερασιτέχνη:

«Όσες περισσότερες προτάσεις, τόσο το καλύτερο. Θα πέσει η κάθε μια πρόταση στο τραπέζι, θα κριθεί και πιστεύω να πάρουν μια σωστή απόφαση και να μην έχουν ίδιο συμφέρον. Πολλοί αγαπάμε την ομάδα μας, όμως, στην πορεία κάπου χανόμαστε».

Για τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη:

«Εγώ ξέρω ότι πιο εύκολα μπορούν να συνεννοηθούν τρεις άνθρωποι από ότι 18. Δηλαδή είναι αξιόπιστες οι μαρτυρίες των τριών και όχι των 18;»

Για το αν μίλησε με τον Καλαϊτζίδη:

«Δεν μίλησα μαζί του. Δεν έχω να πω κάτι. Ο κύριος θέλει να μας στείλει φυλακή. Τον προκαλώ να βγει να πει δημοσίως αν έπαιξα ποτέ στοίχημα. Όταν ένας δέχεται πίεση από τον πρόεδρό του λέει εγώ σηκώνομαι και φεύγω, όπως το έκαναν και άλλοι. Ο κύριος αυτός και οι παίκτες μπορούσαν να φύγουν, ήταν και Γενάρης, μεταγραφική περίοδος. Παρ’ όλα αυτά έμειναν στην ομάδα».