Skip to main content

Αρβανίτης: Υποχρέωση όλων μας, η μαζική προσέλευση στο «Βικελίδης»

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη χαιρετίζει την κίνηση του Θόδωρου Καρυπίδη να δώσει μέρος των εσόδων του αγώνα με τον Αστέρα προς ενίσχυση του «Αυτοκράτορα».

Kάλεσμα στον κόσμο του Άρη ώστε να δώσει το «παρών» μαζικά την προσεχή Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης απηύθυνε ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Συγκεκριμένα, με προσωπική του δήλωση, ο πρόεδρος του «κιτρινόμαυρου» Ερασιτέχνη χαιρετίζει την κίνηση του Θόδωρου Καρυπίδη και της ΠΑΕ να δώσουν μέρος των εισόδων του ποδοσφαιρικού αγώνα προς ενίσχυση του «Αυτοκράτορα».

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Αρβανίτης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ χαιρετίζει την κίνηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να ενισχύσει οικονομικά την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μέσω της καταβολής μέρους των εσόδων από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι υποχρέωση όλων μας να υπάρξει μαζική προσέλευση στο Κλεάνθης Βικελίδης στην κυριακάτικη αναμέτρηση, ώστε να δοθεί η απαραίτητη χείρα βοηθείας στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, ως θεματοφύλακας του συλλόγου και μέτοχος της ΚΑΕ, έχει ήδη δρομολογήσει μία σειρά κινήσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα, ώστε να συμβάλει στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος και όποιο τμήμα αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μας έχει στο πλευρό του. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο από τη μέρα που η νέα διοίκηση ανέλαβε τις τύχες του Ερασιτέχνη».