Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: ΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ BAN (VIDEO)

«Πιστεύουμε να λύσουμε τα προβλήματα από την άλλη εβδομάδα. Τώρα προέχει το ματς με τον Ηρακλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη.

Δύο διακανονισμοί χωρίζουν τον Άρη από την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μεταξύ άλλων στον ρ/σ «Libero», ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του «κιτρινόμαυρου» Ερασιτέχνη καταδίκασε το τραγικό συμβάν του θανάτου του Βούλγαρου οπαδού της Μπότεφ στη Θεσσαλονίκη υπογραμμίζοντας πως «η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ' όλα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Αρβανίτης:

Για την προσπάθεια να απαλλαγεί ο Άρης από τα ban: «Μας λείπουν δύο συμφωνίες, οι οποίες είναι πολύ δύσκολες. Ο Τζένκινς είναι ένας και ο άλλος είναι ο Καββαδάς αλλά θα τα βρούμε με τον Βασίλη. Είναι σύμφωνοι όλοι οι υπόλοιποι. Ήδη έχουν δοθεί πολλά χρήματα σε 10 μέρες, έχουμε μαζέψει ένα κεφάλαιο και για τα ban. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, αναμένουμε και τις πωλήσεις των διαρκείας. Η ΚΑΕ Άρης δεν ζητάει ελεημοσύνη, τα εισιτήριά του πουλάει. Προσφέρουμε ένα θέαμα και όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει εισιτήριο. Είναι το βασικό έσοδο για μια ομάδα. Τα αυτονόητα ζητάμε».

Για τα εμπόδια που συναντούν στην ΚΑΕ από τότε που ανέλαβαν: «Να διευκρινίσουμε ότι ο Α.Σ βγήκε μπροστά γιατί εγκατέλειψε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ασχολούμαστε αλλά η ''μάνα'' Άρη δεν θα μπορούσε να αφήσει την ομάδα έτσι. Τα προβλήματα είναι πολλά. Είναι άσχημη η κατάσταση, είναι στραβωμένοι όλοι οι πιστωτές, είναι διακανονισμοί, χρέη κτλ. Πιστεύουμε να λύσουμε τα προβλήματα από την άλλη εβδομάδα. Τώρα προέχει το ματς με τον Ηρακλή».

Για τον σχεδιασμό του μπασκετικού τμήματος: «Οι ομάδες δημιουργούνται τα καλοκαίρια, μέσα στη χρονιά λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις. Δυστυχώς το καλοκαίρι δεν έγιναν σωστά πράγματα, θα τα δούμε στο τέλος της χρονιάς αυτά, ποιος φταίει κτλ. Τώρα ας κοιτάξουμε τη σεζόν που τρέχει και να κερδίσουμε αύριο».

Για τον θάνατο του Βούλγαρου φιλάθλου: «Τοποθετηθήκαμε ξεκάθαρα αμέσως. Στείλαμε και δικηγόρο να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ήρθαν να δουν έναν αγώνα και έφυγαν με έναν νεκρό. Δώσαμε εντολή σε δικηγόρο να ασχοληθεί με την υπόθεση όπως και η ΠΑΕ, θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε να σταματήσει αυτή η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Είχα τοποθετηθεί και για τον οπαδό του ΠΑΟΚ παλιότερα, δεν έχει σημασία την ομάδα που υποστηρίζει. Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είναι αίσχος».

Για την οπαδική βία: «Συνολική αντιμετώπιση του θέματος. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός. Τίποτα παραπάνω. Μια διασκέδαση απλά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ