Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

ΑΡΒΕΛΕΡ ΓΙΑ ΠΟΛΑΚΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ, ΘΑ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑ

Η βυζαντινολόγος και καθηγήτρια δεν θέλησε να σχολιάσει την ανάρτηση του υπουργού Υγείας, ενώ δήλωσε πως δεν έχει θυμώσει από τα σχόλιά του.

«Σήμερα έμαθα ότι με βρίζει ο Παύλος Πολάκης. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου προσάπτει. Δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην Ελλάδα, δεν έχω πάρει ούτε μια δραχμή από το ελληνικό Δημόσιο, ζω χάρη σε ό,τι έχω δημιουργήσει στη Γαλλία» σχολίασε η βυζαντινολόγος και καθηγήτρια Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ με δήλωσή της στην «Καθημερινή» σχετικά με τη χθεσινή ανάρτηση του υπουργείου Υγείας, Παύλου Πολάκη.

«Δεν θα σχολιάσω την ανάρτησή του. Αλλά σκεφτείτε να μη με έβριζε – θα αυτοκτονούσα! (Γελάει) Ένα μόνο θα σας αναφέρω: από τη μια πλευρά μου επιτίθεται η Χρυσή Αυγή και από την άλλη ο Πολάκης. Είναι, λοιπόν, βέβαιο ότι έχω δίκιο. Και κάτι ακόμα: ο μόνος Πολάκης που θέλω να ξέρω είναι ο Γεώργιος Πολάκης, ένας από τους σημαντικότερους αγιογράφους μας, μαζί με τον Γεώργιο Κλώντζα...» συμπλήρωσε.

Η κ. Αρβελέρ δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα, ενώ απάντησε αρνητικά στο αν έχει θυμώσει με τα σχόλια του κ. Πολάκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ