Skip to main content

Αρχιφύλακας... έκλεβε λαχανικά

Με την κατηγορία της κλοπής λαχανικών από αγρούς, στην περιοχή της Γιάννουλης συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα ένας 45χρονος αρχιφύλακας.
Με την κατηγορία της κλοπής λαχανικών από αγρούς, στην περιοχή της Γιάννουλης, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα ένας 45χρονος αρχιφύλακας.
Σε βάρος του κατέθεσε μήνυση για κλοπή ένας ιδιοκτήτης αγροκτήματος της Γιάννουλης ο οποίος έβλεπε το τελευταίο διάστημα τα κηπευτικά που καλλιεργεί, να κάνουν φτερά.

Τη νύχτα της Πέμπτης έστησε καρτέρι για να βρει το δράστη και κατάφερε να αποσπάσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, το οποίο στάθμευσε δίπλα στο αγρόκτημα για λίγα λεπτά. Την άλλη μέρα απευθύνθηκε στις αρχές και διαπίστωσε, με έκπληξη, ότι το όχημα ανήκει στον αστυνομικό. Αφού κατέθεσε μήνυση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ  σε βάρος του ασκήθηκε και ποινική δίωξη.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, από το αγρόκτημα είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται, εσχάτως, μαρούλια, λάχανα και άλλα κηπευτικά, τα οποία ο αστυνομικός φέρεται να αποσπούσε για να σιτίσει οικόσιτα πτηνά, που διατηρεί στην οικία του.