Skip to main content

Άρχισαν τις καλοκαιρινές διακοπές πρωθυπουργός και υπουργοί

Με το μυαλό στις ολιγοήμερες, έστω, διακοπές τους, λειτουργούν εδώ και μερικές μέρες οι εναπομείναντες στο «κλεινόν άστυ» υπουργοί της κυβέρνησης.
Με το μυαλό στις ολιγοήμερες, έστω, διακοπές τους, λειτουργούν  εδώ και μερικές μέρες οι εναπομείναντες στον κλεινόν άστυ υπουργοί της κυβέρνησης. Κι αυτό καθίσταται σαφές τόσο από την προγραμματισμένη δραστηριότητα τους, όσο κι από τις παρεμβάσεις που κάνουν σε θέματα αιχμής.

Ο μόνος που έχει απομείνει εξ ανάγκης να δίνει μάχη οπισθοφυλακής είναι ο υπουργός Οικονομικών κ.Γ.Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ελπίζει ότι σήμερα θα αποχαιρετίσει οριστικά τους ελεγκτές της τρόικας και την Κυριακή το πρωί θα πάρει το πλοίο της γραμμής για τη Σέριφο.

Εκεί βρίσκεται ήδη η οικογένεια του και θα πάει να τη συναντήσει για να περάσουν μαζί μερικές μέρες. Η επιστροφή στην Αθήνα έχει προγραμματισθεί για τις 16 Αυγούστου. Τότε θα γυρίσει στο Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός, ο οποίος ξεκίνησε τις διακοπές του στις αρχές της εβδομάδας. Μέχρι σήμερα ή το πολύ αύριο θα βρίσκεται στην Ικαρία, ενώ από εκεί θα μεταβεί στην Πάρο, όπου θα γιορτάσει και τον Δεκαπενταύγουστο.

Στην Πάρο βρίσκεται ήδη και ο υπουργός Εσωτερικών κ.Γιάννης Ραγκούσης, ενώ από εκεί θα κάνουν σύντομα περάσματα ο κ.Χάρης Παμπούκης αλλά και ο κ.Νίκος Αθανασάκης. Στην Πάρο θα βρεθεί και ο υφυπουργός Οικονομικών κ.Φ.Σαχινίδης, αλλά αφού θα έχει φύγει ο πρωθυπουργός, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος βρίσκεται στην Κρήτη.