Skip to main content

Άρχισε η διήμερη πολυθεματική συνεδριακή συνδιάσκεψη της ΝΔ

Άρχισε σήμερα η διήμερη πολυθεματική συνεδριακή συνδιάσκεψη της ΝΔ στο πλαίσιο των εργασιών του 8ου συνεδρίου του κόμματος. Οι επιμέρους θεματικές συζητήσεις αφορούν την παιδεία, την νησιωτική πολιτι
 Άρχισε σήμερα η διήμερη πολυθεματική συνεδριακή συνδιάσκεψη της ΝΔ στο πλαίσιο των εργασιών του 8ου συνεδρίου του κόμματος. Οι επιμέρους θεματικές συζητήσεις αφορούν την παιδεία, την νησιωτική πολιτική, τον πολιτισμό, την περιφερειακή ανάπτυξη, την θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και τον κόσμο, την ιδεολογία και τις νέες τεχνολογίες.

Μιλώντας στην θεματική για την ιδεολογία ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε ότι η ΝΔ είναι η μεγάλη παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού και της διευρυμένης κεντροδεξιάς προς τον κεντρώο χώρο.

Από σήμερα, είπε ο κ. Αβραμόπουλος, ξεκινάμε να επανασυνδέουμε ψυχικά και πολιτικά την μεσαία αστική τάξη. Δίνοντας το στίγμα του κόμματος του ανέφερε ότι «απορρίπτουμε τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό και παράλληλα περιορίζουμε το κράτος στην βασική του αποστολή, την εύρυθμη λειτουργία των θεσμών χτυπώντας την γραφειοκρατία και την κομματοκρατία».

Οι διεργασίες συνεχίζονται αύριο με ομιλία του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά.