Skip to main content

Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση

Ο Κώστας Αρζόγλου περιέγραψε με μελανά χρώματα τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη, κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης.

Άλλη μια καταγγελία εναντίον του Γιώργου Κιμούλη δημοσιοποιήθηκε σήμερα, αυτή τη φορά από τον Κώστα Αρζόγλου, ο οποίος τον κατηγόρησε ευθέως για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ο Κώστας Αρζόγλου περιέγραψε με μελανά χρώματα τη συνεργασία με τον Κιμούλη για την οποία η Ελενα Ακρίτα έγραψε σε ανάρτησή της: «Θυμάμαι τον πρώην άντρα μου Κώστα Αρζόγλου όταν γύρισε σπίτι μετά την τελευταία παράσταση του έργου "Ζητείται τενόρος" όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Κιμούλη. Τέσσερις ολόκληρους μήνες δεν αντάλλαξαν μια – μια! - λέξη: είχαν τσακωθεί από την πρώτη πρόβα. -Κώστα, πώς αισθάνθηκες που τελειώσατε; -Σαν να έπεσε η χούντα».

Ο ίδιος μιλώντας για τη συνεργασία τους στην παράσταση «Ζητείται τενόρος» την οποία σκηνοθετούσε λέει χαρακτηριστικά: «Νιώθω αμήχανα, να μιλάω για τέτοια πράγματα τα οποία είναι θλιβερά. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Επί μια σεζόν ολόκληρη, κάθε μέρα. Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση "Ζητείται τενόρος" και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο - δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή. Άλλαζε το κείμενο συνέχεια, κάθε ατακούλα. Έβαζε παρένθεση διάφορα πράγματα να μην τα χαρακτηρίσω... Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο -που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα - το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Η αντίληψη του "Εγώ είμαι και κανείς άλλος" κυριαρχούσε πολλές στον Γιώργο. Μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια όταν ακουσα από φίλους και γνωστούς ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του».

Έφαγα αγκωνιά στην υπόκλιση

«Στην υπόκλιση της πρεμιέρας και ενώ κάτω ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες πήγε πιο μπροστά και υποκλίθηκε μόνος του ενώ ήταν μια ομαδική δουλειά, και όταν υποκλίθηκα εγώ έφαγα αγκωνιά. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυΐα από την ευφυΐα της ζωής».

Η τοποθέτησή του για τον φίλο του Κώστα Σπυρόπουλο

Ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε και στον Κώστα Σπυρόπουλο λέγοντας: «Ο Κώστας είναι φίλος μου, δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα. Πιστεύω πως δεν ήταν στις προθέσεις του».