Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΑΣ ΑΡΗΣ: ΕΝΑ ΔΩΡΟ… ΒΑΡΥ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης ενημέρωσε πως θα δίνεται ως δώρο, ένα αντίγραφο του καταστατικού ίδρυσης του συλλόγου, με τις υπογραφές των ιδρυτών του.

Ένα ξεχωριστό δώρο θα λάβουν όσοι γίνουν μέλη ή ανανεώσουν τη συνδρομή τους από σήμερα έως τις 31/3 σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ΑΣ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης:

«Ένα ιστορικό δώρο θα πάρουν όσοι γίνουν μέλη ή ανανεώσουν τη συνδρομή τους στον Α.Σ. ΑΡΗΣ από σήμερα Τρίτη (03/03) έως τις 31 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, για κάθε εγγραφή και ανανέωση, οι φίλοι του ΑΡΗ θα παίρνουν και ένα αντίγραφο του καταστατικού ίδρυσης του συλλόγου, με τις υπογραφές των ιδρυτών και την ημερομηνία – ορόσημο της ίδρυσης του ΑΡΗ, 25 Μαρτίου 1914.

Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Ερασιτέχνης για τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου του ΑΡΗ αναφορικά με τις εγγραφές στη «μάνα» του συλλόγου. Εγγραφές που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και γιγαντώνουν τον ΑΡΗ.

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή, αφού βρισκόμαστε «ένα βήμα» πριν από την κατάρριψη του ρεκόρ τακτοποιημένων μελών, το οποίο κρατάει από τη δεκαετία του ’80 και την μπασκετική Αυτοκρατορία του ΑΡΗ. Κι όλα αυτά, σε διάστημα τριών μηνών. Συνεχίζουμε…».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ