Skip to main content

ΑΣ Άρης για SUPER3 Χαλκιδικής: Δύο μέτρα και δύο σταθμά για οπαδούς Άρη και ΠΑΟΚ

Καυστική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη με πυρά κατά της ΕΛΑΣ για το πρόστιμο στον SUPER 3 Χαλκιδικής για «ένα υποτιθέμενο κορωνοπάρτι»

Πολλά ερωτηματικά γεννά κατά τον ΑΣ Άρης το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας στη Χαλκιδική, «για τη στάση προς τον σύλλογο και τους φιλάθλους του», εξαπολύοντας τα βέλη του κατά της ΕΛΑΣ. Φωτογραφίζοντας, μάλιστα, την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα την Παρασκευή, ο Ερασιτέχνης κάνει λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ απαριθμεί περίπου 6.000 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη και δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος όταν διαπράττεται αδικία προς κάθε "παιδί" του. Δυστυχώς, πριν από λίγες μέρες βιώσαμε ακόμα ένα περιστατικό το οποίο γεννά πολλά ερωτηματικά για τη στάση προς το σύλλογο και τους φιλάθλους του», αναφέρει.

Και προσθέτει: «Μετά από όσα έλαβαν χώρα πριν από μερικούς μήνες έξω από το γήπεδό μας, το «Κλεάνθης Βικελίδης», ελπίζαμε ότι δε θα χρειαστεί να ασχοληθούμε ξανά με την Ελληνική Αστυνομία. Φευ, όμως… Αυτήν τη φορά «πρωταγωνιστής» ήταν το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανίων».

» Μετά από ανώνυμη (…) καταγγελία, το εν λόγω τμήμα, βεβαίωσε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον σύνδεσμο φιλάθλων SUPER3 Χαλκιδικής για ένα υποτιθέμενο κορωνοπάρτι. Συγκεκριμένα, περιπολικό πέρασε… κάτω από το σύνδεσμο και χωρίς καν να ελεγχθεί ο  αριθμός των ατόμων που βρίσκονταν στο σύνδεσμο, λίγες μέρες αργότερα επέβαλε το άνωθεν πρόστιμο».

Όπως αναφέρει, «οι απορίες που γεννώνται είναι εύλογες.

» 1. Από τη στιγμή που κρίθηκε ότι υπήρξε αξιόποινη, σε σχέση με τα μέτρα κατά του Covid, πράξη, γιατί τα αρμόδια όργανα δεν επέβαλλαν και τα «ατομικά» πρόστιμα των 300 ευρώ; Είναι σύννομο;

» 2.  Με ποια λογική ολόκληρη Αστυνομία έλεγε «φοβόμασταν να ανέβουμε στο σύνδεσμο και πήραμε το εισαγγελικό ΟΚ για το πρόστιμο;». Τι νέα ήθη κι έθιμα είναι αυτά, που καταστρατηγούν κάθε νόμο και κανόνα που αφορά στον Covid;

» 3. Δεν είναι οξύμωρο την ίδια μέρα μ’ αυτήν την ιλαροτραγωδία, η Αστυνομία, όχι μόνο να μην εμποδίζει την οργανωμένη κάθοδο φιλάθλων στην Αθήνα (για κεκλεισμένων των θυρών αγώνα), αλλά και να τους συνοδεύει από πάνω; Αν αυτό δεν είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά, τότε ποιο είναι;»

«Έχουμε επισημάνει αρκετές φορές τα κακώς κείμενα σε σχέση με την αντιμετώπιση του συλλόγου και των φιλάθλων μας από την Ελληνική Αστυνομία. Όμως ο κόμπος φτάνει στο χτένι και δε θα σταματήσουμε να «ενοχλούμε» όλους τους αρμόδιους φορείς, μέχρι να πάψει αυτό το τραγικό φαινόμενο της επιλεκτικής ευαισθησίας, για σκηνικά που δεν είναι καν αξιόποινα, όπως αυτό της 21ης Μαΐου στη Χαλκιδική. Ως εδώ…», καταλήγει ο ΑΣ Άρης.