Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΑΣ ΑΡΗΣ:ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥ «ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»

Ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης ζητά από τον κόσμο της ομάδας να εξακολουθήσει να ενισχύει την εμπορική δραστηριότητα του συλλόγου.

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τα κυλικεία του «Κλεάνθης Βικελίδης» ενισχύοντας την εμπορική δραστηριότητα του συλλόγου απηύθυνε ο ΑΣ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ απευθύνει παράκληση στους φιλάθλους μας να συνεχίσουν να στηρίζουν τα κυλικεία του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως και τους χώρους εστίασης που στεγάζονται στο γήπεδο, στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας.

Τα έσοδα από την εμπορική δραστηριότητα πηγαίνουν στον Α.Σ. ΑΡΗΣ και με την αγορά των προϊόντων, δυναμώνουμε και τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.

Συνεπώς, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ καλούνται να προμηθεύονται ό,τι επιθυμούν, αποκλειστικά από τα κυλικεία και τους χώρους εστίασης του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μ’ αυτόν τον τρόπο, αφενός ενισχύουμε το σύλλογό μας, αφετέρου τον προστατεύουμε από τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από διαφόρων ειδών αντικείμενα, όπως παραδείγματος χάριν μπουκάλια, κουτιά αναψυκτικών κτλ.

Από την πλευρά του, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των κυλικείων, δεσμεύεται ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ