Skip to main content

AS: «Μονοί προημιτελικοί και Final Four σε Champions League»

Η UEFA προσανατολίζεται στην επιστροφή της κορυφαίας διοργάνωσης στις 8/8 - Σκέψεις για μετάθεση της έναρξης των διοργανώσεων της επόμενης περιόδου.

Σχέδιο για διεξαγωγή μονών αγώνων στη φάση των «8» του Champions League και στη συνέχεια τέλεση Final Four στην Κωνσταντινούπολη επεξεργάζονται οι επικεφαλής της UEFA σε συνεννόηση με την Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) και τις ευρωπαϊκές λίγκες.

Όπως μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα «ΑS», η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προσανατολίζεται στην επιστροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στις 8 Αυγούστου ενώ στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για μετάθεση της έναρξης των διοργανώσεων της επόμενης περιόδου, έτσι ώστε να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές κατά τον μήνα Σεπτέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι 4 ομάδες που θα συμπληρώσουν την οκτάδα των προημιτελικών, καθώς υπολείπονται οι ρεβάνς των ζευγαριών Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα-Νάπολι, Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι και Γιουβέντους-Λυών (ήδη στους «8» βρίσκονται οι Παρί Σεν Ζερμέν, Αταλάντα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λειψία).