Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

ΑΣ: Ο ΑΡΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ

«Ο Άρης έγινε η πατρική φιγούρα για συνεχόμενες γενιές Θεσσαλονικέων, είναι σαν την Ελλάδα και δεν πεθαίνει ποτέ», είπε ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης.

Ένα ξεχωριστό μήνυμα ενότητας προς όλη την οικογένεια του Άρη έστειλε ο «κιτρινόμαυρος» ΑΣ ενόψει της επικείμενης συμπλήρωσης 105 χρόνων του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ερασιτέχνης των Θεσσαλονικέων:

«Ο ΑΡΗΣ, ένα γνήσιο τέκνο της Ελεύθερης  Ελληνικής Θεσσαλονίκης του 1914, κλείνει στις 25 Μαρτίου τα 105 του χρόνια.

Ο σύλλογος του Θεού του πολέμου δεν είναι απλά μια κοιτίδα αθλητισμού. Ο ΑΡΗΣ αποτελεί μια αστείρευτη πηγή κουλτούρας και πολιτισμού για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Εκατοντάδες χιλιάδες Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, αγάπησαν τον ΑΡΗ, διδάχτηκαν από αυτόν και αποτέλεσαν το άνθος της τοπικής κοινωνίας καθ’όλη τη διάρκεια των 105 αυτών χρόνων.

Οι αρειανοί αυτοί έγιναν οι φορείς του πολιτισμού της πόλης, έχοντας στην καρδιά τους τα ιδεώδη, την αντίληψη περί οικογένειας, την αλληλεγγύη και το πνεύμα του νικητή, αρετές που μεταλαμπάδευσε σε αυτούς η ένταξη τους στην οικογένεια του συλλόγου μας!

Ο Σύλλογος μας πήρε στην αγκαλιά του παιδάκια και τα μετέτρεψε στους καλύτερους επιστήμονες, καλλιτέχνες, πολιτικούς, εμπόρους, βιομηχάνους, τραπεζικούς, γιατρούς. Ο Σύλλογος μας δεν ήταν επιλεκτικός. Αγκάλιασε με την ίδια αγάπη εργάτες, αγρότες, πρόσφυγες και μετανάστες. Υπήρξε το δεύτερο σπίτι για όλους τους αθλητές του, η πατρική φιγούρα για συνεχόμενες γενιές Θεσσαλονικέων.

Ο ΑΡΗΣ, σαν την Ελλάδα, δεν πεθαίνει ποτέ. Πάντα θα βρίσκεται εδώ, στο πείσμα των καιρών και των υφέσεων της κοινωνίας μας. Πάντα θα είναι το στοργικό χέρι που θα βοηθήσει αυτόν που έχει ανάγκη. Θα πολεμήσει εναντίον των εχθρών του, εναντίον αυτών που επιβουλεύονται τα κεκτημένα μας, εκείνων που μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν τα πάντα, εκτός από την κιτρινόμαυρη περήφανη ψυχή μας…

Ο ΑΡΗΣ όχι απλά δεν πεθαίνει, αλλά σαν τον φοίνικα, αναγεννιέται και επανέρχεται σιγά σιγά στη θέση που του αρμόζει, κόντρα στο προβλήματα και στον πόλεμο που δέχεται κατά καιρούς.

Τα 105 χρόνια δεν είναι πολλά για έναν σύλλογο που φρέσκος και με νέες δυνάμεις ατενίζει την αιωνιότητα με αισιοδοξία… Τα καλύτερα έρχονται! Χρόνια πολλά στον ΑΡΗ της καρδιάς μας!

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ