Skip to main content

«AS»: «Στη Λισαβόνα με Final 8 το Champions League»

Η UEFA προσανατολίζεται στην επιλογή της πορτογαλικής πρωτεύουσας καθώς έχει λίγα κρούσματα κορωνοϊού και δεν έχει ομάδες που να συνεχίζουν στον θεσμό

Έτοιμη να επικυρώσει πως το φετινό Champions League θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή Final 8 που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα είναι η UEFA σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα «ΑS».

Συγκεκριμένα, στην πορτογαλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στα γήπεδα «da Luz» και «José Alvalade» αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι αγώνες της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης αλλά και ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προσανατολίζεται στην επιλογή της ιβηρικής χώρας, κάτι που αναμένεται να επικυρώσει την επόμενη Τετάρτη κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, καθώς έχει λίγα κρούσματα κορωνοϊού αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει ομάδες που να συνεχίζουν στα νοκ άουτ του θεσμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Champions League διεκόπη εξαιτίας της πανδημίας και απομένουν οι ρεβάνς Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι, Γιουβέντους-Λυών και Μπαρτσελόνα-Νάπολι ώστε να ολοκληρωθεί η φάση των «16».