Skip to main content

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 1.935 προσλήψεις στις ΤΟΜΥ - Από 29 Μαρτίου οι αιτήσεις

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση διάρκειας δύο ετών. Προβλέπεται δε, η δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος

Προκήρυξη – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ)» ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση διάρκειας δύο ετών. Προβλέπεται, δε, η δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος.

Μέσω του εν λόγω διαγωνισμού επιλέγονται υποψήφιοι:

Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδων/Ειδικοτήτων: Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής/Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής ή Παθολογίας/Εσωτερικής Παθολογίας και Παιδιατρικής, 942 θέσεων

Β’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδων/Ειδικοτήτων: Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Διοικητικού – Οικονομικού και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) θέσεις Κλάδου: Επισκεπτών-τριών Υγείας, 993 θέσεων

Στην περίπτωση που θέσεις της κατηγορίας: α) ΠΕ κλάδου Νοσηλευτικής δεν καλυφθούν από πτυχιούχους ΠΕ θα καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής και στην περίπτωση που επίσης δεν καλυφθούν οι θέσεις από πτυχιούχους ΤΕ Νοσηλευτικής θα καλυφθούν από υποψήφιους κατηγορίας ΔΕ κλάδου Βοηθών Νοσηλευτών/τριών, β) ΠΕ κλάδου Κοινωνικών Λειτουργών δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΠΕ, θα καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Κοινωνικών Λειτουργών, γ) ΠΕ κλάδου Διοικητικού – Οικονομικού δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΠΕ, θα καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και στη συνέχεια αν δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, θα καλυφθούν από υποψήφιους κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικών Γραμματέων.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω διαδικασία, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτυακού τόπου του υπουργείου Υγείας (tomy.moh.gov.gr) αίτηση συμμετοχής από τις 29 Μαρτίου και ώρα 9.00 έως τις 12 Απριλίου και ώρα 23.59.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο.