Skip to main content

Ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού στον δήμο Κασσάνδρας - Κάλεσμα σε τουρίστες

Το σύνολο των επαγγελματιών στην Κασσάνδρα τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα με σκοπό το φετινό καλοκαίρι να εξελιχθεί ομαλά, σύμφωνα με τον δήμο

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού δεν έχει καταγραφεί έως τώρα στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής γεγονός που, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, την καθιστά ασφαλέστατο τουριστικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι.

Ήδη ο δήμος Κασσάνδρας, όπως εξηγεί, από τους χειμερινούς μήνες προχώρησε σε λήψη μέτρων προστασίας των πολιτών, εναρμονισμένος απόλυτα με τις αντίστοιχες οδηγίες της κυβέρνησης γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην νοσήσει κανείς.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμος, το σύνολο των επαγγελματιών στην Κασσάνδρα τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα με σκοπό το φετινό καλοκαίρι να εξελιχθεί ομαλά.

«Η απαράμιλλη ομορφιά της Κασσάνδρας, σε συνδυασμό με την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον covid-19 αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για διακοπές», σημειώνει.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά προσκαλεί τους επισκέπτες «να περάσετε όμορφες και αξέχαστες διακοπές στην περιοχή απολαμβάνοντας τη δυνατή καλοκαιρινή εμπειρία που εδώ και έξι δεκαετίες αδιάλειπτα προσφέρει η Κασσάνδρα».