Skip to main content

Ασφαλής χρήση του διαδικτύου... από το δήμο Νεάπολης

Την εκπαιδευτική αξιοποίηση του Διαδικτύου και τους κινδύνους του θα αναδείξουν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ο δήμος Νεάπολης και η Ένωση Γονέων Νεάπολης.
Την εκπαιδευτική αξιοποίηση του Διαδικτύου και τους κινδύνους του θα αναδείξουν  σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ο δήμος Νεάπολης και η Ένωση Γονέων Νεάπολης μέσα από την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  9 Φεβρουαρίου 2010, στις 7.30μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125)

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και Δρ. Πληροφορικής κ. Θεόδωρος Καρτσιώτης.

Κατά  την ημερίδα  θα δοθεί υλικό σε ψηφιακή μορφή, με συγκεκριμένες  οδηγίες ασφαλούς  χρήσης  του διαδικτύου, το οποίο απευθύνεται χωριστά σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, αποσκοπώντας στην προώθηση της ασφαλέστερης χρήσης του Διαδικτύου και των νέων διαδικτυακών τεχνολογιών, καθώς επίσης και στην καταπολέμηση του παράνομου, επιβλαβούς και ανεπιθύμητου περιεχομένου για τον τελικό χρήστη.

 Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα  της  Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  Κεντρικής Μακεδονίας.