Skip to main content

Ασημακοπούλου: Γνώμονας για την αντιμετώπιση της πανδημίας η ασφάλεια

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πανδημία με γνώμονα κάποιους ειδικούς, που ξέρουν περισσότερα από εμάς, δήλωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Για τη σημασία τήρησης των μέτρων προστασίας αλλά και για την ανάγκη να ακούμε τους ειδικούς μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Στο ερώτημα πώς πρέπει να αντιδράμε σε όσους αμφισβητούν τους Λοιμωξιολόγους, η κ. Ασημακοπούλου, ήταν ξεκάθαρη.

«Πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με στωικότητα και υπευθυνότητα, δίνοντας πληροφορίες και αναδεικνύοντας την αλήθεια. Καταλαβαίνω μέχρι ενός σημείου ότι υπάρχει δυσφορία γύρω από τον περιορισμό που συνεπάγεται αυτή η πανδημία. Από την άλλη πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με γνώμονα κάποιους ειδικούς, που ξέρουν περισσότερα από εμάς. Γνώμονας πρέπει να είναι η ασφάλεια. Καλύτερα να κάνεις λάθος και να είσαι πιο ασφαλής από ότι χρειάζεσαι, παρά να πληρώσεις το τίμημα, που θα είναι δυσανάλογο» τόνισε, σημειώνοντας ότι οι Σουηδοί που συμπεριφέρθηκαν διαφορετικά πλήρωσαν βαρύ τίμημα.

Παράλληλα, η ευρωβουλευτής υπογράμμισε τη σημασία της ανάδειξης και αξιοποίησης των αξιόπιστων πηγών πληροφορίας για την πανδημία, στέλνοντας μήνυμα ότι πρέπει όλοι να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα.