Skip to main content

Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία εθνική γραμμή

Για «τον τρίτο τόμο της τριλογίας-παραμύθι κ. Τσίπρα με τίτλο "Λαϊκισμός και ψέματα στην εποχή των Μνημονίων"», κάνει λόγο η βουλευτής της ΝΔ

«Η κυβέρνηση έχει περάσει από το επιπόλαιο στο αλλοπρόσαλλο, δεν έχει ούτε ενιαία γραμμή ως προς τον λόγο της ούτε εθνική γραμμή ως προς τις πράξεις της», λέει η βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφερόμενη, στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Και σημειώνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα όπως και το συγκεκριμένο επεισόδιο με αποφασιστικότητα, στιβαρότητα και σεβασμό των κανόνων του διεθνούς δικαίου.

Όσον αφορά στις εξελίξεις με το σκάνδαλο της Novartis εκτιμά ότι «η αντίστροφη μέτρηση προς τις εκλογές έχει ξεκινήσει» και «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί εκτοξεύοντας λάσπη στους πολιτικούς του αντιπάλους να εμφανίσει τον εαυτό του ως "καθαρή επιλογή" στις επερχόμενες εκλογές». Ενώ σχετικά με την προοπτική της καθαρής εξόδου της χώρας από τα μνημόνια αναφέρει ότι πρόκειται για «τον τρίτο τόμο της τριλογίας-παραμύθι κ. Τσίπρα με τίτλο "Λαϊκισμός και ψέματα στην εποχή των Μνημονίων"».

Τέλος, η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης επιτίθεται στο Νίκο Παππά λέγοντας ότι «το αντικείμενό του είναι ο καθεστωτικού τύπου έλεγχος των ΜΜΕ, η παραγωγή και διασπορά fake news και η δημιουργία δικτύου χρηματοδοτούμενης λασπολογίας».