Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ «ΑΣΚΟΥ-ΠΡΟΦΗΤΗ» ΑΠΟ 31/5-4/6

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, από 31 Μαΐου μέχρι 4 Ιουνίου και από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Άσκηση με βολές όπλων ευθυτενούς - καμπύλης τροχιάς έχει προγραμματιστεί στο πεδίο βολής «Ασκού - Προφήτη», στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, από 31 Μαΐου μέχρι 4 Ιουνίου και από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τη Στρατιωτική Υπηρεσία, επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περικλείεται μεταξύ των ορίων: Ασκού - Βαϊοχωρίου - Περιστερών - Στίβου - Προφήτη - Μικροκώμης - Αρετής - Κρυονερίου - Αυγής Σοχού και Πολυδενδρίου (Ασκού).

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κατά το προαναφερόμενο διάστημα η κίνηση και παραμονή ανθρώπων, οχημάτων και ζώων προς αποφυγή ατυχημάτων.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως σε περίπτωση ανεύρεσης, μετά τη βολή, βλημάτων μη διαρραγέντων ή θραυσμάτων, απαγορεύεται το άγγιγμα, η περιεργασία και η περισσυλλογή γιατί υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος και σε περίπτωση εντοπισμού τους θα πρέπει να ενημερώνετε αμέσως η πλησιέστερη στρατιωτική ή αστυνομική αρχή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ