Skip to main content

Αστακός η Σταυρούπολη για τις συγκεντρώσεις εθνικιστών - αντιξουσιαστών (φωτο)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Λαγκαδά και στις κάθετες οδούς, στη Σταυρούπολη

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Σταυρούπολης όπου πραγματοποιούνται δύο συγκεντρώσεις στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων ακροδεξιών και φοιτητών μέσα στην εβδομάδα στο ΕΠΑΛ της περιοχής.

Ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν ήδη παραταχθεί στο πεζοδρόμιο μπροστά από το στρατόπεδο Παύλου Μελά, στην οδό Λαγκαδά, σχηματίζοντας ουσιαστικά μια ανθρώπινη αλυσίδα.

Στο σημείο έχουν φτάσει και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιφασιστικών οργάνωσεων, σύμφωνα με αστυνομικες πηγές, είναι περίπου 400 άτομα.

Ομάδα από τους αντιεξουσιαστές πέρασε προς στιγμή την οδό Λαγκαδά, σταμάτησαν στη νησίδα και άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρατάσσονται απέναντι τους στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη αλλά και στις καθέτους οδούς της Λαγκαδά.

Να σημειωθεί ότι στις 19.30 σε μικρή απόσταση από την οδό Λαγκαδά, στην Πλατεία Τερψιθέας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση του Ιερού Λόχου.

Παρά το γεγονός ότι η συγκέντρωση του Ιερού Λόχου στην Πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη είναι προγραμματισμένη για τις 7.30, ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης.