Skip to main content

Άστατος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη - Πού θα βρέξει

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 14 έως 19 βαθμούς

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται για σήμερα κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο τις δυτικές Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανώς πρόσκαιρα στην Στερεά Ελλάδα. Από το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4-6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Θα φυσούν άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και προς το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.