Skip to main content

Άστατος παραμένει ο καιρός με βροχές από το μεσημέρι

Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία

Άστατο καιρό, κατά περιόδους νεφελώδη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένονται σήμερα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.

Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και πιθανώς πρόσκαιρα στη Θράκη, την Ήπειρο, το βόρειο Αιγαίο και τη Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί πό 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση θα υπάρξει το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.