Skip to main content

Άστατος παραμένει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές

Άστατος παραμένει ο καιρός σήμερα, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στη Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία μέχρι το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Για Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, με εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, τοπικά, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα η ελάχιστη τιμή της).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, με εξασθένηση το βράδυ. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα δυτικά και βόρεια. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.