Skip to main content

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα - Έως 13 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, βαθμιαία βροχές και τις προμεσημβρινές ώρες πιθανή καταιγίδα. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά περιόδους ισχυρές στα δυτική και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα αναμένονται για σήμερα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Βελτίωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, βαθμιαία βροχές και τις προμεσημβρινές ώρες πιθανή καταιγίδα. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι δυτικοί-βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ και την νύχτα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.