Skip to main content

Άστεγη η Εθνική πριν τη διεξαγωγή του Nations League

Το ΟΑΚΑ μοιάζει ως μοναδική επιλογή για να αγωνιστεί εκεί η «γαλανόλευκη» καθώς υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων στο Παγκρήτιο.

Μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών στο Παγκρήτιο έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό, όπως αναφέρει η «Live Sport», κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στην Εθνική Ελλάδος ενόψει του Nations League.

Αξίζει να αναφερθεί πως στις 25 Φεβρουαρίου του 2019 η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει το Παγκρήτιο έδρα της «γαλανόλευκης» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ωστόσο, παρότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε, δεν έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την τοποθέτηση στεγάστρου στο στάδιο του Ηρακλείου.

Οπότε είναι αμφίβολο αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορέσει να υποδεχθεί στην Κρήτη τον προσεχή Οκτώβριο τις Μολδαβία και Κόσοβο για το Nations League.

Συνεπώς, η Εθνική έχει βρεθεί σε μονόδρομο, όσον αφορά το ΟΑΚΑ, το οποίο μοιάζει ως μοναδική επιλογή, παρά το γεγονός ότι οι διεθνείς έχουν ζητήσει από την Ομοσπονδία να μην αγωνίζονται σε ένα τόσο αχανές στάδιο.