Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ εξέφρασε τη δυσανασχέτησή του για τα καθήκοντα που έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

«Η Ελληνική Αστυνομία διαχρονικά κάνει πάρα πολλά πάρεργα, δηλαδή καθήκοντα που δεν έχουν καμία σχέση με την ασφάλεια του πολίτη» ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Θεόφιλος Παπαδάκης.

Σε συνέντευξή του στον FOCUS FM, ο κ. Παπαδάκης εξήγησε ότι όταν φτάνει η πτήση, ανάλογα με τους κωδικούς που έχουν οι επιβάτες, οι αστυνομικοί τους διαχωρίζουν ανάλογα με το ποιοι πρέπει να υποβληθούν σε τεστ Covid-19 ή όχι. «Τους διαχωρίζουμε, βάζουμε σε τάξη την ουρά και έπειτα αναλαμβάνουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τη θερμομέτρηση και τη διενέργεια των τεστ» σημείωσε. Όμως, συμπλήρωσε ότι «αυτό απαιτεί πάρα πολύ μεγάλο αριθμό αστυνομικών από τον ήδη μειωμένο αριθμό αστυνομικών που υπηρετούν στο αεροδρόμιο Μακεδονία».

«Δεν είμαστε το υγειονομικό, είμαστε η Ελληνική Αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκης και τόνισε την ανάγκη να παρέχει πλήρη ασφάλεια σε κάθε πολίτη ένα διεθνές αεροδρόμιο, όπως το «Μακεδονία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ