Skip to main content

Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη απέτρεψαν κλοπές σε βάρος πολιτών

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

Σε αυτόφωρες συλλήψεις επτά ατόμων προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις επτά ατόμων, αποτρέποντας κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών και την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.