Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
x

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ: ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφέρει πως ήταν ένας δημοσιογράφος που με την πένα του στήριξε και ανέδειξε το αστυνομικό έργο.

«Σήμερα η ελληνική δημοσιογραφία έχασε ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς της και οι Έλληνες αστυνομικοί έναν φίλο κι αρωγό» αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η ΕΑΥΘ σημειώνει πως «εκτός από άξιος επαγγελματίας, ήταν κάτι παραπάνω για όλους εμάς που είτε συνεργαστήκαμε μαζί του είτε τον γνωρίσαμε» και προσθέτει πως ήταν «ένας δημοσιογράφος που ξεπέρασε την απλή κάλυψη του αστυνομικού ρεπορτάζ, και με την πένα του στήριξε κι ανέδειξε το αστυνομικό έργο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την τραγική δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Μπορεί η δεινότητα του λόγου και της γραφής του να ήταν αυταπόδεικτη, όμως ο Γιώργος, εκτός από άξιος επαγγελματίας, ήταν κάτι παραπάνω για όλους εμάς που είτε συνεργαστήκαμε μαζί του είτε τον γνωρίσαμε.

Ήταν ένας δημοσιογράφος που ξεπέρασε την απλή κάλυψη του αστυνομικού ρεπορτάζ, και με την πένα του στήριξε κι ανέδειξε το αστυνομικό έργο.

Ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικά ευαίσθητος, ο οποίος ανταποκρίθηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στο κάλεσμα της Ένωσής μας και παρουσίασε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στη μνήμη ενός θανόντα συναδέλφου μας εν ώρα καθήκοντος.

Σήμερα η ελληνική δημοσιογραφία έχασε ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς της και οι Έλληνες Αστυνομικοί έναν φίλο κι αρωγό.

Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα εντοπίσουν τους ενόχους και θα τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη ψυχής στους οικείους του.

Καλό παράδεισο φίλε Γιώργο!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ