Skip to main content

Astratex.gr: O απόλυτος προορισμός αγορών για αληθινές γυναίκες

Δείτε ποια τα βασικά στοιχεία για να νιώθετε άνεση και αυτοπεποίθηση με ένα σουτιέν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Astratex.gr.

Θεωρείτε ότι τα σουτιέν είναι άβολα, και δεν βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι και να τα βγάλετε ώστε να νιώσετε άνετα; Γνωρίζατε ότι 8 στις 10 γυναίκες φοράνε λάθος νούμερο σουτιέν; Συμβουλές για τον σωστό τρόπο χρήσης και και επιλογής μεγέθους ενός σουτιέν, ώστε αυτά να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα μας δίνει η Astratex.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα εσωρούχων που κλείνει πλέον ένα χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα.

Τα βασικά στοιχεία για να νιώθετε άνεση και αυτοπεποίθηση σε ένα σουτιέν είναι η σωστή εφαρμογή και τα υψηλής ποιότητας υλικά. Η Astratex.gr έχοντας στο κέντρο της προσοχής της τις ανάγκες καθημερινών, αληθινών γυναικών, έχει φροντίσει και για τα δύο.



Έχοντας πλέον 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο και μέσα από αμέτρητες brafitting δράσεις και workshops,  η Astratex έχει δημιουργήσει για εσάς έναν ειδικό οδηγό επιλογής μεγέθους, στον οποίο μπορείτε με μερικά απλά βήματα να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος και σχέδιο για το δικό σας στήθος.

Βέβαια, μετά την επιλογή του σωστού μεγέθους, ήρθε η ώρα για το διασκεδαστικό κομμάτι: η επιλογή του σουτιέν!

Ό,τι κι αν χρειάζεστε, σίγουρα θα το βρείτε ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα, σε μεγέθη από 60/Α έως 120/H, που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές από εσάς.

-Βασικά: Σχεδιασμένα να καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Φορέστε τα στο γραφείο ή σε μια βόλτα και συνδυάστε τα με διαφορετικούς τρόπους για στυλάτες εμφανίσεις καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας.



Σουτιέν Way χωρίς επένδυση, κατάλληλο για μεγάλο στήθος

-Αισθησιακά: Μαύρο ή κόκκινο ; Δαντελένιο ή σατέν; Ό,τι κι αν επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι η θερμοκρασία θα ανέβει στα ύψη!



Σουτιέν Angel χωρίς επένδυση

-Αθλητικά: Κάθε αθλητική δραστηριότητα απαιτεί διαφορετικό βαθμό στήριξης για το στήθος. Ανακαλύψτε ήπια, μέτρια ή ισχυρή στήριξη και νιώστε άνεση σε κάθε επίσκεψη στο γυμναστήριο.



Αθλητικό σουτιέν Outrun push up

-Μητρότητας: Για τις μέλλουσες ή ήδη μητέρες, βρείτε σουτιέν κατασκευασμένα με φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα υλικά, για εύκολη πρόσβαση στο στήθος ανά πάσα στιγμή. Ο θηλασμός θα γίνει παιχνιδάκι!



Βαμβακερό σουτιέν θηλασμού Anastasia  

- Μαστεκτομής: για της μαχήτριες ανάμεσα μας, νιώστε ξανά θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση με τα ειδικά επιλεγμένα προσθετικά σουτιέν μαστεκτομής.



Σουτιέν μαστεκτομής Loretha χωρίς επένδυση

Ανακαλύψτε αυτά και πολλά άλλα εσώρουχα και μαγιό, σχεδιασμένα για αληθινές γυναίκες και επιλεγμένα με αγάπη και φροντίδα από την Astratex.gr. Γιατί μια καλή μέρα ξεκινά με προσεκτικά επιλεγμένα εσώρουχα.