Skip to main content

Ατελείωτο παιχνίδι σε γιορτινή ατμόσφαιρα στον Αστερόκοσμο (φωτο)

Μπορείτε να ξεναγηθείτε στα Ξωτικόσπιτα του Αστερόκοσμου, του Άγιου Βασίλη, γράφοντας του γράμμα, στην κουζίνα του, στο πολυμορφικό σπιτάκι.

Η μαγική πύλη του Αστερόκοσμου άνοιξε εδώ και μια εβδομάδα, προσφέροντας ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς, σε μια εορταστική και παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών κερδίζει το περίπτερο, στο οποίο βρίσκονται τα δύο μεγάλα παγοδρόμια.

Μικροί και μεγάλοι μπαίνουν στις δύο πίστες παγοδρομίου, με περιμετρικό, προστατευτικό κιγκλίδωμα, προκειμένου να δείξουν τις ικανότητές τους, στον πάγο.

Οι μικρότεροι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να δείξουν τις ικανότητές τους στην οδήγηση στην πίστα συγκρουόμενων, ενώ τα μικρότερα παιδάκια περνούν ευχάριστες ώρες στο τρενάκι, το καρουζέλ και τα φλυτζάνια.

Οι μεγαλύτεροι επισκέπτες του Αστερόκοσμου και οι πιο τολμηροί κινούνται παλινδρομικά στα 4 βαγόνια του Ciclone, όπως επίσης και στο Tagada.

Όσοι σήμερα επισκεφθούν τον Αστερόκοσμο, που επεκτείνεται σε 23.000 τ.μ., στα περίπτερα 13,14 και 15, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παραστάσεις από ξωτικά, από τον Καραγκιόζη, αλλά και από τον Μάγο Van Dane.

Επίσης, θα μπορούν να απολαύσουν τη μουσική εκδήλωση από την μικτή νεανική χορωδία Σύγχρονου ωδείου Θεσσαλονίκης Feel For, όπως επίσης και παραστάσεις χορού.

Την Κυριακή το απόγευμα αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις τα ακροβατικά στις 19:25 από ΕΤΑΚ ΖΕΥΘ Συκεών και στις 19:30 από ιπτάμενους χοροακροβάτες (επιμέλεια Δελιάκη Όλγα).


Παράλληλα, μπορείτε να ξεναγηθείτε στα Ξωτικόσπιτα του Αστερόκοσμου, του Άγιου Βασίλη, γράφοντας του γράμμα, στην κουζίνα του, στο πολυμορφικό σπιτάκι.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Με 7 ευρώ που είναι η είσοδος οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση:
·    Σε 16 παιχνίδια Λούνα Παρκ
·    Σε 2 Παγοδρόμια
·    Στο σπίτι του Άη Βασίλη, το σπίτι της εικονικής πραγματικότητας, και το σπίτι Ανεμοσκορπίσματα – Διαδραστικές παραστάσεις
·    Σεπαραστάσεις από την ομάδα «Ανεμοσκορπίσματα»
·    Σε παραστάσεις με μαριονέτες από την ομάδα «Baruti»
·    Σε παραστάσεις χορού, αγωνισμάτων, και ακροβατικών
·    Σε παραστάσεις από τους μάγους VanDaneκαι GreatAmpa
·    Σε παραστάσεις Καραγκιόζη από τον Αγάπιο Αγαπίου
·    Σε πολυάριθμα άλλα δρώμενα και εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, μουσικοκινητικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρια κατασκευής χειροτεχνιών, Facepainting (ζωγραφική προσώπου), DJSantaParty, και πολλά άλλα happenings, αλλά και εκπλήξεις!

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 1 μέτρο ύψος και ΑΜΕΑ και 1 συνοδός

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
11/12-22/12 17:00 μ.μ. -22:00 μ.μ.
25/12/2017-07/01/2018 11:00 π.μ.- 22:00 μ.μ.
Παρέχεται Δωρεάν Parking, εντός του χώρου της Δ.Ε.Θ. (από την Πύλη Εμπορίου επί της οδού Εγνατία).