Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
x

«AΘ10»: ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Ο «κυανόλευκος» σύνδεσμος απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του «Γηραιού» ώστε να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας στηρίζοντας μαζικά την ποδοσφαιρική ομάδα.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή ώστε να στηρίξει μαζικά την ποδοσφαιρική ομάδα μέχρι την αναγέννησή της αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας απηύθυνε η «Αυτόνομη Θύρα 10».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κυανόλευκος» σύνδεσμος:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΗΡΑΚΛΗ, σεβόμενο την ιστορία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ πήρε τη δύσκολη απόφαση για την ολική επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από την κατώτερη κατηγορία. Σε αυτό το εγχείρημα δεν είναι μόνοι τους. Όλος ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ που αγαπάει το ΣΥΛΛΟΓΟ είναι δίπλα στην προσπάθεια αυτής της αναγέννησης του Ημίθεου από τις στάχτες του. Ανέκαθεν ο κόσμος της ομάδας ήταν-είναι-και θα είναι η ΑΣΠΙΔΑ που θα προστατεύει και θα βοηθά το ΣΥΛΛΟΓΟ. Για το λόγο αυτό είναι καθήκον μας να αγοράσουμε ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για να βοηθήσουμε στο μέγιστο τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει σαν πρωταγωνιστή και όχι σαν μαριονέτα και κομπάρσο που τον θέλουν κάποιοι.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Υ.Γ Διατίθενται εισιτήρια διαρκείας στα γραφεία του συνδέσμου, γίνονται και αποστολές εκτός Θεσσαλονίκης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ