Skip to main content

Αθανασιάδης: «Αιφνιδιάσαμε την Τότεναμ»

Ως μία μεγάλη επιτυχία χαρακτήρισε την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Στέφανος Αθανασιάδης.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην συνδρομητική τηλεόραση της «NOVA» ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, αναφέρθηκε στην σπουδαία πρόκριση της ομάδας στην φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τον αγώνα με την Τότεναμ: 
 
«Μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς άγχος γιατί σε τέτοια παιχνίδια μόνο θετικά πράγματα έχεις να κερδίσεις. Παίζοντας λοιπόν χωρίς άγχος το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για εμάς. Αιφνιδιάσαμε την Τότεναμ, πετύχαμε δύο γκολ και αυτό μας βοήθησε πολύ. Μετά ήρθε η αποβολή και το πέναλτι που δυσκόλεψε τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόσμος μας βοήθησε πολύ στην προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Ούτε η Τότεναμ μας περίμενε τόσο δυνατούς. Η πρόκριση είναι μεγάλη επιτυχία».
 
Για τα συναισθήματά του τη στιγμή του δεύτερου γκολ: 
 
«Mε το που πετύχαμε το δεύτερο γκολ δεν μπορούσες να σκεφτείς πολλά πράγματα, το μόνο που θέλαμε ήταν να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο».
 
Για την πρωτιά στον όμιλο: 
 
«Σίγουρα ήταν ένας δύσκολος όμιλος. Και πέρσι είχαμε πολύ δύσκολο όμιλο. Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά και στη συνέχεια. Μετά τη νίκη επί της Τότεναμ η ομάδα έχει ανεβάσει το επίπεδο».
 
Για την πορεία στην Ελλάδα: 
 
«Είναι πολλοί οι λόγοι της κακής πορείας. Οι τραυματισμοί, οι συνεχόμενοι αγώνες από Τετάρτη - Κυριακή και η κούραση. Και εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».
 
Για τον Λάζλο Μπόλονι: 
 
«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής που ασχολείται πάρα πολύ με τους νεαρούς παίκτες και δίνει ευκαιρίες σε παιδιά όπως τον Σταφυλίδη».
 
Για την Eθνική: 
 
«Θέλω να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις γιατί είναι στόχος μου να είμαι στην αποστολή της εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».
 
Για τον κόσμο: 
 
«Ο κόσμος αξίζει αυτή τη νίκη γιατί η συμπαράστασή τους μας βοηθά πολύ. Δεν περιμέναμε να δούμε τόσο κόσμο στο Λονδίνο αλλά και στο αεροδρόμιο όταν επιστρέψαμε. Μας δίνουν δύναμη».
 
Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό: 
 
«Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από τον ΠΑΟΚ καθώς έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου για άλλα τέσσερα χρόνια. Είναι όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μου να αγωνιστώ κάποια στιγμή σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα».