Skip to main content

Αθήνα: 19χρονη καταγέλλει πως την βίαζαν επί τρεις μέρες δίνοντάς της ναρκωτικά

Το πρωί του Σαββάτου, μία 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της.

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 21 και 20 ετών, που κατηγορούνται για βιασμό και παράνομη κατακράτηση 19χρονης, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη υπήκοος Αλβανίας γνώρισε έναν ομοεθνή της μέσω των social media. Η νεαρή κοπέλα πείστηκε να πάει στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο, στα Πατήσια και τότε άρχισε ο εφιάλτης. Οπως προκύπτει από τη δικογραφία, στο σπίτι εμφανίστηκε ένας δεύτερος Αλβανός και οι δυο άνδρες, 20 και 21 ετών, την έθεσαν επί τρεις ημέρες σε αιχμαλωσία, βιάζοντάς την επανειλημμένα.

Της έδιναν ναρκωτικές ουσίες κατά τους βιασμούς

Οι βιαστές στη συνέχεια εγκατέλειψαν την κακοποιημένη κοπέλα στο λιμάνι του Πειραιά και τότε η 19χρονη απευθύνθηκε στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο δράστες ταυτοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι είχαν μεταβεί στη Μύκονο για να κάνουν... διακοπές! Με συντονισμένες ενέργειες της Ασφάλειας Αθηνών, της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μυκόνου και του Λιμεναρχείου Μυκόνου, οι δυο δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μύκονο.

Η κοπέλα, μεταξύ άλλων, κατέθεσε ότι οι δράστες κατά τον βιασμό τής έδιναν ναρκωτικές ουσίες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: iefimerida.gr