Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
x

ΑΘΗΝΑ: ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ- 5 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Η συμπλοκή μαθητών από το σχολείο του 14χρονου έγινε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής -Δύο παιδιά από γυμνάσιο του Παγκρατίου τραυματίστηκαν ελαφρά

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τη συγκλονιστική υπόθεση της αυτοκτονίας του 14χρονου, ένα νεο συμβάν ήρθε για να δείξει οτι κάτι περίεργο συμβαίνει στο συγκεκριμένο γυμνάσιο του κέντρου της Αθήνας.

Ειδικότερα, μια ομάδα μαθητών, απο το σχολείο του, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Άλσος Βεΐκου, επιτέθηκε φραστικά σε μαθητές απο γυμνάσιο του Παγκρατίου και στη συνέχεια τα χτύπησε.

Μάλιστα ένας μαθητής απο το γυμνάσιο των Σεπολίων έβγαλε μαχαίρι και εκείνη την ώρα επενέβησαν οι καθηγητές, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας  ΔΙΑΣ.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν ελαφρά δυο παιδιά και συνελήφθησαν πέντε, σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.

Τα παιδιά που τραυματίστηκαν είναι από το σχολείο του Παγκρατίου, ενώ και οι πέντε συλληφθέντες είναι από το σχολείο του 14χρονου.

Το αιματηρό σκηνικό σημειωθηκε χθες στις 11 το πρωί και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει στο συγκεκριμένο σχολειο των Αθηνών όπου μαθητές 13 και 14 ετών κυκλοφορουν σαν μαχαιροβγάλτες, πλακώνονται με άλλους μαθητές και κάνουν άγριο bullying σε παιδιά δημιουργώντας μια εκρηκτική και το κυριότερο άκρως επικίνδυνη κατάσταση.

Οι πέντε συλληφθήντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο είναι αντιμέτωποι με τις εξής κατηγορίες: σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απειλή, απόπειρα κλοπής επειδή προσπάθησαν να κλέψουν τα κινητά των άλλων παιδιών και παραβίαση του νόμου πέρι όπλων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ