Skip to main content

Αθήνα: Ανοίγει ξανά μεθαύριο το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Το νεοκλασικό Μέγαρο στη συμβολή της λεωφόρου Αμαλίας με τη Βασιλέως Γεωργίου Β΄ επαναλειτουργεί έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα ξενοδοχεία της Αθήνας ανοίγει και πάλι τις πύλες του, έτοιμο να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες του, από όλο τον κόσμο.

Μετά από τέσσερις μήνες, οπότε και αναγκάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία του, λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού που συνεχίζει να πλήττει το πλανήτη, το νεοκλασικό Μέγαρο στη συμβολή της λεωφόρου Αμαλίας με τη Βασιλέως Γεωργίου Β΄ επαναλειτουργεί έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας και ανέσεων , στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Όπως δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. κος Τάσος Χωμενίδης «Η Μεγάλη Κυρία της Αθήνας για μια ακόμη φορά έρχεται να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο που πάντα είχε στον ελληνικό τουρισμό, μια και πάνω από ένα αιώνα είναι σημείο αναφοράς για Έλληνες και ξένους. Με υπευθυνότητα θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της, δημιουργώντας για εκείνους εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες διαμονής».

Πρώτη προτεραιότητα είναι όπως πάντα η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μόνο που τώρα προστίθεται ένας ακόμη στόχος: η επαγρύπνηση για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ο Γενικός Διευθυντής κος Τιμ Ανανιάδης, δηλώνει «Όχι μόνο ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες της Κυβέρνησης, αλλά έχουμε καταρτίσει πρόσθετα δικά μας αυστηρότατα πρωτόκολλα, ώστε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς».