Skip to main content

Αθήνα: Διάρρηξη με λεία κοσμήματα αξίας 2 εκατ. ευρώ σε αποθήκη πολυκατοικίας

Η 73χρονη ιδιοκτήτρια υποστήριξε πως άγνωστοι τρύπωσαν στο εσωτερικό της αποθήκης και απέσπασαν κοσμήματα αξίας 2.000.000 ευρώ.

Φλέβα χρυσού φαίνεται να χτύπησαν διαρρήκτες σε αποθήκη πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα.

Όπως κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια της που βρήκε παραβιασμένη την αποθήκη, άγνωστοι τρύπωσαν στο εσωτερικό της και απέσπασαν 2.000.000 ευρώ.

Η 73χρονη γυναίκα στην ίδια πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους όπου διαμένει, έχει στην κατοχή της και μια αποθήκη, η οποία βρίσκεται στο υπόγειο του κτηρίου.

Όπως είπε στους αστυνομικούς για δέκα ημέρες δεν είχε κατέβει από το διαμέρισμα της στην αποθήκη, κάτι το οποίο έκανε σήμερα. Εκεί διαπίστωσε ότι η πόρτα της αποθήκης ήταν παραβιασμένη και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να πάρουν αποτυπώματα και καταθέσεις ενημερώθηκαν από την 73χρονη πως στο συγκεκριμένο χώρο είχε κρύψει κοσμήματα αξίας 2.000.000 ευρώ.

Μέσα σε 72 ώρες στο κέντρο της Αθήνας έχουν πραγματοποιηθεί τρεις διαρρήξεις, με τους δράστες να φεύγουν με συνολική λεία 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Είχαν προηγηθεί την περασμένη Τετάρτη δύο εισβολές σε Παπάγου και Βύρωνα με τους δράστες να αποσπούν χρηματικά ποσά και κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ.

Πηγή newsit.gr