Skip to main content

Αθήνα: Καταγγελία για βιασμό καθαρίστριας-Επιχείρηση της αστυνομίας

Ο φερόμενος ως βιαστής είχε προσλάβει την 50χρονη γυναίκα ως καθαρίστρια στο σπίτι του τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση. Στο νοσοκομείο η γυναίκα.

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η καταγγελία βιασμού 50χρονης εργαζόμενης γυναίκας στα Πετράλωνα, η οποία μέσα σε ελάχιστα λεπτά εκάνε τον γύρο του Διαδικτύου.

Η καταγγελία έχει προκαλέσει συγκέντρωση πολιτών έξω από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο φερόμενος ως βιαστής είχε προσλάβει την 50χρονη γυναίκα ως καθαρίστρια στο σπίτι του τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την οδό Συμμαχιδών στα έξω από το σπίτι του άνδρα καθώς πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, ενώ ο άνδρας έχει «ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι του». Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, γυναίκα από τη γειτονιά υποστήριξε πως η «εργαζόμενη ξέφυγε από άντρα, ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και την κρατούσε από το πρωί εκεί και την βίαζε».