Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΑΘΗΝΑ: ΚΤΗΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ (VID)

Το τετράποδο ευτυχώς επέζησε - Την υπόθεση ανέλαβε εισαγγελέας ο οποίος έχει ζητήσει προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν - Προσοχή, σκληρές εικόνες

Yπάρχουν στιγμές που πραγματικά αναρωτιέται κάποιος έως που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη κτηνωδία. Πολλοί έχουν γίνει μάρτυρες απίστευτων περιστατικών, αλλά το συγκεκριμένο συμβάν, που καταγράφηκε χθες στην πλατεία Αμερικής, στην Αθήνα, ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ιδιοκτήτης σκύλου αρχίζει να χτυπά με σκουπόξυλο το άτυχο τετράποδο. Γείτονες συγκεντρώνονται στον δρόμο και φωνάζουν ώστε να αφήσει ήσυχο το δύσμοιρο. Ο ανθρώπινους νους, όμως, δεν θα μπορούσε να συλλάβει το τι θα επακολουθούσε…

Σύμφωνα με το Zougla.gr, ο βάρβαρος ιδιοκτήτης άρπαξε το σκυλάκι και το πέταξε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Το στιγμιότυπο είναι συγκλονιστικό και προκαλεί οργή και θλίψη, ακόμη και στον πλέον άκαμπτο παρατηρητή. Κτηνωδία.

Ακούγονται κραυγές, φωνές, σκηνές - σοκ. Περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία και, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο δράστης συνελήφθη.

Την υπόθεση ανέλαβε εισαγγελέας ο οποίος έχει ζητήσει προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν.

Το τετράποδο ευτυχώς κατάφερε να επιζήσει και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύτηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής. Φέρει τραύματα στα πόδια, αλλά είναι καλά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ