Skip to main content

Νέα ένταση στην Αγία Παρασκευή - Συγκέντρωση παρά την απαγόρευση (vid)

Συγκεντρωμένοι ακούγοντας την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που τους καλεί να απομακρυνθούν, φωνάζουν συνθήματα. «Η αστυνομία έξω από τη πλατεία», λένε.

Νέα ένταση προκληθηκε απόψε στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα, καθώς εδώ η Αστυνομία έκλεισε την πλατεία Αγίου Ιωάννη όπως αποφάσισε η κυβέρνηση.

Ωστόσο, περίπου 200 νεαροί αλλά και πολίτες βρέθηκαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμό της, το οποίο ανακοίνωσε το απόγευμα ο υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι συγκεντρωμένοι ακούγοντας την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που τους καλεί να απομακρυνθούν, φωνάζουν συνθήματα. «Η αστυνομία έξω από τη πλατεία», λένε.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή επικράτησε ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και αστυνομικών. Περίπου 300 νεαροί βρίσκονταν στην πλατεία, πίνοντας μπύρες, στήνοντας το δικό τους πάρτι. Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και προκλήθηκε ένταση, καθώς παρευρισκομένοι άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια μπύρας προς το μέρος τους.