Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΑΘΗΝΑ: ΟΔΗΓΟΣ ΙΧ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ

Οδηγός στάθμευσε το όχημα του σε πεζοδρόμιο κόβωντας τον δρόμο σε άνθρωπο σε αμαξίδιο. Στη συνέχεια ζήτησε και τα ρέστα από τη δημοσιογράφο.

Την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός ασυνείδητου οδηγού κατέγραψε τηλεοπτικός φακός στην Αθήνα.

Ο οδηγός αδιαφορώντας για το δικαίωμα τον ανθρώπων με αμαξίδιο ή με άλλα προβλήματα κίνησης ή όρασης να κυκλοφορούν, στάθμευσε το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο «απαγορεύοντας την κυκλοφορία».

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ η οποία, μαζί με άτομο που χρησιμοποιεί αμαξίδιο για την μετακίνησή του, κατέγραφαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, στα πλαίσια του ρεπορτάζ.

Κάποια στιγμή έπεσαν πάνω στο παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο που έκλεινε τον δρόμο και κατέγραψαν την εικόνα. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος όχι μόνο δεν ζήτησε «συγγνώμη» για την παράνομη στάθμευση αλλά δικαιολογήθηκε με τη φράση «ούτε πέντε λεπτά δεν έκανα» και στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά στη δημοσιογράφο με τη φράση «δεν κάνουμε κίτρινη δημοσιογραφία». Φεύγοντας μάλιστα έκανε χειρονομία προς τη δημοσιογράφο.

Λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός επέστρεψε στο σημείο, επιτέθηκε ξανά στη δημοσιογράφο για τον σταθμό στον οποίο εργάζεται και φεύγοντας την έβρισε λέγοντας «Άντε χέ@@ βρ@@».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ