Skip to main content

Αθήνα: Οπαδοί ξυλοκόπησαν ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λεωφόρο

Δεν έχει τέλος ο κύκλος της οπαδικής βίας στην Αθήνα: Αντίποινα μετά την επίθεση και το μαχαίρωμα οπαδού του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα

Η οπαδική βεντέτα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού καλά κρατεί.

Μία ημέρα μετά το περιστατικό που συνέβη στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα ένας φίλος των "ερυθρολεύκων" να καταλήξει μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο, υπήρξαν, όπως φαίνεται, "αντίποινα" στη Λεωφόρο, σύμφωνα με το sdna.gr.

Μία ομάδα δέκα ατόμων, που σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού, επιτέθηκε σε καφενείο που βρίσκεται πίσω από την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού και θεωρείται "πράσινο" στέκι.

Οι δράστες ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή.

Ξύλο μέσα στο νοσοκομείο!

Το περιστατικό στα Πετράλωνα είχε και... δεύτερο ημίχρονο λίγες ώρες αργότερα. Οι φίλοι του Ολυμπιακού που μετέφεραν τον συνοπαδό τους στα νοσοκομείο της Νίκαιας, είχαν επεισόδιο με έναν γιατρό. Συγκεκριμένα ο γιατρός φέρεται να είπε κάτι το οποίο... αγρίεψε τους φίλους των Πειραιωτών κι εκείνοι τον ξυλοκόπησαν μέσα στο νοσοκομείο, μεταδίδει το sdna.gr.

Φωτογραφία αρχείου