Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020
x

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ

Μια 27χρονη παρέσυρε ένα αγόρι στην Πεντέλη της Αθήνας και εγκατέλειψε το σημείο. Λίγο αργότερα παραδόθηκε ισχυριζόμενη ότι το έκανε λόγω άγχους.

Βαριά τραυματισμένος και διασωληνωμένος νοσηλεύεται ένας 14χρονος από χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ στην περιοχή της Πεντέλης.

Συγκεκριμένα το αγόρι παρασύρθηκε στις 22:50 στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου από όχημα οδηγούσε 27χρονη ενώ επιχειρούσε να περάσει το δρόμο.

Η οδηγός που παρέσυρε το παιδί, το εγκατέλειψε στο σημείο βαρύτατα τραυματισμένο. Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι πανικοβλήθηκε.

Η 27χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ της έγινε και αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ η κάποια άλλη ουσία.

Ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μετέφερε το αγόρι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο 14χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.

Η 27χρονη μετά την παράδοσή της στο ΑΤ Πεντέλης κρατήθηκε και οδηγήθηκε σήμερα, Κυριακή, στον εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ